Triput pogađajte: Partizan traži 15 miliona za Pavlovića, jedan klub blokiran!

Autor: telegraf.rs

Sport

18.11.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Red klubova koji žele da angažuju mladog defanzivca Partizana Strahinje Pavlovića je podugačak. Ipak, nisu baš svi u mogućnosti da uđu u pregovore za igrača, tačnije jedan od klubova je "blokiran" od strane crno-belih, a to je klub koji je minule sezone pokazao najveće interesovanje za Partizanovog vunderkinda.

RepublikaFoto: Starsport
Pavlović sigurno neće u Lacio!

Crno-beli traže pozamašnu sumu novca, pominje se cifra od 15 miliona, ali Lacio bi mogao da donese pomenutu sumu novca u "torbi", čak i da ponudi veću cifru, ali od poslovanja sa Partizanom neće biti ništa zbog svega što je Lacio priredio crno-belima i igraču u prošlom prelaznom roku.

Interesantno je da se Lacio, posle svega što se dogodilo, javio odmah po završetku letnjeg prelaznog, jer su u pomenutom klubu verovatno shvatili da su pogrešili i da im je strategija obaranja već dogovorene sume za obeštećenje bila pogrešna.

Ali, naišli su prvo na “zid” u liku agenta Strahinje Pavlovića, bivšeg igrača Partizana Zvonimira Vukića, potom i čelnika crno-belih koje su takođe pokušali da izigraju, verujući da će u svršenom činu popustiti i spustiti obeštećenje.

Da podsetimo, italijanski klub je letos dogovorio sa Partizanom obeštećenje od 5.500.000 evra za Pavlovića, čak i pozajmicu do kraja sezone i sve je bilo u redu, dok delegacija iz Humske nije otputovala na završne pregovore.

Igrač je danima pre toga mrcvaren na lekarskim pregledima, a pre nego što je i izašao sa testiranja u jednom od listova bliskih Laciju se pojavila priča o navodnim zdravstvenim problemima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading