Strahinja Pavlović u Francuskoj: Pariz je mesto završnih pregovora sa Monakom!

Autor:

Sport

18.11.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi defanzivac Partizana Strahinja Pavlović otputovao je u društvu čelnika crno-belih u Pariz na završne pregovore sa Monakom, a klub iz Humske je spreman da ga proda za 12 miliona evra, plus bonuse koji će dodatno "podebljati" cifru.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Pavlović je bio na meti nekolicine klubova, što iz pomenute Francuske, ali i iz Italije, Španije, Nemačke, a interesovanje je eskaliralo posle prve utakmice Partizana i Mančester junajteda u Humskoj, kada je mladi fudbaler, iako mu je tek 18 godina, pokazao da može da se nosi sa igračima top nivoa.

Iz priče je odmah isključen Lacio, koji se tokom leta nekorektno poneo i prema Pavloviću i prema Partizanu, o čemu smo već pisali, ali ponuda nije manjkalo, pa su crno-beli zajedno sa igračem i njegovim agentom (Zvonimir Vukić) počeli da biraju ono što je najbolje za klub i defanzivca.

Ponuda Monaka je bila najprimamljivija i o njoj je počelo da se priča još pre 15-tak dana, ali do sada nije bilo nagoveštaja da je posao blizu.

Ipak, u poslednjih nekoliko dana pregovori dve strane su konkretizovani, pa je dogovoren sastanak u Parizu kome će prisustvovati predstavnici klubova, ali i sam Pavlović.

Upravo zbog putovanja u Francusku Pavlović je propustio današnji trening crno-belih (u nedelju normalno trenirao), a u Francuskoj će najverovatnije odmah proći lekarska testiranja i utanačiti svoje lične finansijske uslove.

Transfer Strahinje Pavlovića biće finansijski najveći u 21. veku u Partizanu, jednak onome koji je ostvario Nemanja Radonjić kada je iz Crvene zvezde prelazio u Olimpik iz Marseja, leta 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kikomansos

18.11.2019 19:37

Ako imaju pameti trazice jos makar 15 posto od narednog transfera. Ako to ne urade gorko ce se pokajati jer ce Monako decka za dve godine prodati za 80 mil. evra. Garantovano. Kakvi bonusi, to je sicca, treba procente ugovoriti. Nadam se da nisu tolike bene da to propuste i da Partizan krene ka ozbiljnijim ciljevima. . .