ŽFK Sloga iz Zemuna organizovala turnir u godini u kojoj proslavlja pola veka postojanja!

Autor:

Sport

20.11.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas smo prisustvovali jednom lepom događaju, promociji ženskog fudbala u organizaciji ŽFK Sloga iz Zemuna i kompanije Mozzart.

- Želim sve da vas pozdravim. Sportskom centru Vračar, Mozzartu, Brankici Simanić i Suzani Perić. Pitali su me kakve veze ima moda i fudbal. Pa ima kako izgledaju. Želimo da sve koji žele da učestvuju pozovemo da promovišu ženski fudbal - rekao je Andrija Jorgić, predsednik organizacionog odbora turnira.

- Da vas pozdravim ispred Bazara. Čast i zadovoljstvo mi je. Nadam se da ćemo do aprila do moje sledeće revije da napravimo nešto novo. Da se prošetate kao manekenke. Čast mi je da sam promoter. I želja mi da ovo nastavi da traje - rekla je Suzana Perić.

- Mi kao kompanija podržavamo sve akcije, danas smo ovde da zdušno podržimo. Želimo da se poruka Stop nasilju nad ženama se što dalje čuje - kaže Aleksandra Lazarov, predstavnica Mozzart. 

 - Neophodno je da radimo na stvaranju uslova istih za muškarce i žene. Želim puno sreće i uspeha u današnjem turniru - kaže Branislava Simanić, iz privredne komore Srbije.

Zahvalnice su uručene SC Mirko Sandić, ŽFK Crvena zvezda, ŽFK Heroj,  ŽFK Vinča , Suzani Perić, Aleksandri Đurić Lazarov, Branislavi Simanić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading