(VIDEO) Kad Miha poludi...

Autor:

Sport

24.09.2017

07:15 >> 07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Torina Siniša Mihajlović doživeo je pravi krah u gradskom derbiju protiv Juventusa, pošto je njegov tim izgubio sa 4:0, a naš strateg je "poludeo" nakon isključenja njegovog fudbalera u prvom poluvremenu.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan
Miha ponovo na udaru protivničkih fanova

Juve je prvo stekao prednost preko Dibale u 16. minutu, a stvari su krenule od lošeg ka gorem već u 24. kada je nesmotreni Bazeli oštro pokupio Pjanića i zaradio drugi žuti karton.

Mihajlović je burno odreagovao na ovakvu odluku, a sa tribina stadiona Juventusa odmah su se začuli povici: "Cigane, cigane!"

 

 

Pjanić je u 40. minutu povećao prednost, Aleks Sandro je sve rešio u 57, u nadoknadi je Dibala samo bocnuo loptu za konačan rezultat.

Naš trener je već imao problema sa fanovima gradskog rivala koji su ga tokom meča prošle sezone u maju nazivali i srpsko g**** na šta ni Miha nije ostao nem.

- Toliko se puta pričao o rasizmu na stadionima, a to ne treba da važi samo za tamopute igrače. Rasizam se ne odnosi samo na crnce ili belce, rasističke uvrede su i kada ti neko kaže da si cigansko g... ili srpsko g... Šta ćemo sa time - zapitao se Mihajlović tada, poručivši im da dođu da mu to kažu u lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading