"Posebni" posle debija: Rekao sam Aliju da može da bude među najboljima na svetu!

Autor:

Sport

23.11.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo izjavio je posle debija u novom klubu da je izuzetno zadovoljan kako je ekipa odigrala protiv Vest Hema, ne računajući dva primljena gola u finišu, i da je pobeda u ovakvim situacijama najvažnija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Son, Mura i Kejn su pogocima priredili dobrodošlicu novom strategu u 13. kolu Premijer lige i to je za Spurse bila prva pobeda na strani posle 10 meseci.

- Veoma sam srećan kako smo igrali pre primljenih golova. Bili smo jako dobri, radili ono što smo vežbali na treningu. Mogli smo da vodimo i sa 4:0 i tako ubijemo utakmicu skroz- poručio je Murinjo.

Vest Hem je preko Antonija i Ogbone u finišu uspeo da postigne dva gola i ublaži poraz.

- Srećom pa sam dugo u Premijer ligi i znam kako se ovde igra. Zato sam rekao igračima na poluvremenu da čak i da imamo 3:0 u 85. minutu ništa neće biti gotovo. Najvažnije je da smo slavili, nije važno kako. Igrači su srećni- rekao je "Posebni".

Izuzetno dobru partiju prikazao je pomalo zaboravljeni Dele Ali.

- Izdvojio sam neko vreme posle treninga i razgovarao sa njim. Dogovorili smo se da onaj najbolji Ali Mora da se vrati. On je suviše dobar i mogao bi da bude među najboljim igračima na svetu- zaključio je Murinjo.

Totenhem posle te pobede ima 17 bodova, a u sledećem kolu dočekuje Bornmut. Pre toga očekuje ga meč Lige šampiona protiv Olimpijakosa u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading