Zidan otkrio pred revanš sa PSŽ: Zaljubljen sam...

Autor:

Sport

25.11.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid u 5. kolu Lige šampiona dočekuje Pari Sen Žermen, od koga je na startu takmičenja izgubio sa 3:0. Trener "kraljevića" Zinedin Zidan smatra da je njegov tim značajno napredovao od prvog duela sa Pari Sen Žermenom i niotkuda priznao u kog fudbalera rivala je zaljubljen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

- Potrebno je da pružimo odličnu partiju. Napredovali smo od prve utakmice koju smo igrali. Ne gledam na ovaj duel sada kao na revanš. Želimo da ostvarimo dobar rezultat kako bismo potvrdili da smo u dobroj formi, biće zanimljivo, Potrebno je da odigramo i srcem i glavom- rekao je Zidan.

Dolazak francuskog giganta znači da u špansku prestonicu stiže i Kilijan Mbape, koji je na listi želja "kraljevskog" kluba.

Upitan da li očekuje da se mladi Francuz zaljubi u stadion "Santijago Bernabeu", Zidan je imao zanimljiv odgovor.

- On dolazi kao rival. Ali mogu reći da sam ja zaljubljen u njega već dugo. Znam ga odavno- rekao je Zidan.

Trener Reala je istakao i da očekuje da se u startnoj postavi tima iz Pariza nađe i Nejmar. Utakmica u Madridu na programu je u utorak od 21 čas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading