Flik se ne seća Zvezdinog podviga iz 1991: Znamo da je Zvezda ranije pobeđivala velike ekipe!

Autor:

Sport

25.11.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bajerna Hans Flik pozvao je svoje fudbalere na oprez za meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, posebno zbog bučne atmosfere u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Hans Flik

Flik, koji je nedavno zamenio Hrvata Nika Kovača na klupi velikana iz Minhena, smatra da će biti znatno drugačiji meč nego što je bio na Alijanc areni (3:0).

- Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani. Znamo da je Zvezda ranije pobeđivala velike ekipe. Tražićemo trijumf kako bismo završili posao oko prvog mesta- rekao je Flik na konferenciji za novinare u Beogradu.

Flik se nada pravoj reakciji njegovog tima na buku sa tribina već od starta.


- Utakmice na svom terenu se uvek razlikuju u odnosu kada si u gostima. Atmosfera je ovde posebna, ukazao sam igračima na tu činjenicu i jedva cekam da osetim atmosferu koja jača protivnika. Zato je cilj da od prvog minuta pokažemo snagu- rekao je Flik.

Džerom Boateng je spreman, kaže Flik, ali još uvek nije doneo odluku oko startne postave.

Domaće medije podsetili su Flika na čuveno polufinale Kupa evropskih šampiona između Crvene zvezde i Bajerna 1991. godine.


- Tada sam otišao u Keln. Davno je bilo, ne mogu da se setim šta je tačno bilo. Nemačka javnost je to shvatila kao podvig Zvezde- zaključio je Flik.

Utakmica 5. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda - Bajern zakazana je za utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading