Milošević o šestici Bajerna: Nije iznenađujući rezultat, ali nije mi se dopalo ono što sam video

Autor:

Sport

27.11.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Partizana Savo Milošević gledao je meč Crvene zvezde protiv Bajerna u Ligi šampiona i istakao je da nije zadovoljan onim što je video na terenu.

RepublikaFoto: fss.rs
Ne seiri nad porazom rivala

On je naglasio da mu se energija igrača Crvene zvezde nije dopala.

– Govorim dobronamerno. Nije mi se dopala energija igrača tokom 90 minuta. Gubila je Zvezda dosta utakmica u Ligi šampiona u poslednje dve godine, ali je uvek imala energije malo više od one sinoć. Ne ulazim u razloge. Verovatno je teško konstantno igrati tako zahteven utakmice sa istom energijom – istakao je Milošević.

Iako ističe da je ovo realnost srpskog fudbala, ali da iz ovakvih situacija mora da se uči i napreduje.

– To je naša realnost kada se susrećemo sa najvećim evropskim ekipama. Zaista nije lako. Nikad se neću radovati tuđoj nevolji. Ono sinoć je bila teška utakimca po Zvezdu, sam rezultat nije iznenađujuć, niti ga shvatam katastrofalno. Možda je za crveno-bele i sve nas dobro što se ovo desilo, da shvatimo neke stvari i ne zatvaramo oči pred problemima. I mi smo se sa sličnim sreli u Mančesteru. Naš fudbal ima dosta problema, a ovakve situacije moramo da koristimo kako ismo izvlačili pouke i u budućnosti bili bolji – rekao je Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading