Joviću vreme ističe: Real hoće norveško "čudo"!

Autor:

Sport

28.11.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je uveliko u potrazi za novim napadačima i neke planira da dovede već u zimskom prelaznom roku, a srpski napadač ima sve manje vremena da ubedi "kraljeviće" da mu je mesto u najjačoj postavi.

Luka Jović

Kako je preneo španski dnevnik "Sport" posle sjajnih igara od početka sezone na radaru Reala i njegovih skauta 19-godišnji napadač Salcburga Erling Haland.

Haland, koji se takođe dovodi u vezu sa Mančester junajtedom i Juventusom, kao i još nekim klubovima, pravi je hit sezone jer je na 19 utakmica u svim takmičenjima postigao čak 27 golova.

Samo je u Ligi šampiona postigao osam. Ostalo je raspodelio na domaća takmičenja, 15 u prvenstvu Austrije i četiri u Kupu Austrije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

"Sport" takođe prenosi i da Jović još nije opravdao uloženih 60 miliona evra, koliko je Real platio Ajntrahtu za njegov dolazak.

Srpski fudbaler još čeka na prvi pogodak, a trenutno figurira kao zamena za iskusnog Karima Benzemu.

Na poslednjih pet mečeva sakupio je ukupno 30 minuta na terenu, a od početka sezone od 18 utakmica, samo je tri puta bio u startnih 11.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading