Oglasio se Mihin anđeo čuvar: Upoznala sam čoveka koji strah pretvorio u snagu!

Autor:

Sport

01.12.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović je emotivno proživljavao svaki meč Bolonje koji je pratio iz bolničke sobe, otkrila je medicinska sestra Karmela Boskarino.

RepublikaFoto: printscreen
Siniša Mihajlović

Srpski stručnjak je u petak održao konferenciju za medije, tokom koje je govorio o svom zdravstvenom stanju i procesu oporavka. Tom prilikom zahvalio je osoblju bolnice Sant Orsola, a za medicinsku sestru Karmelu Boskarino rekao je da je njegov anđeo čuvar.

- Zaista me je dirnulo to. Njegove reči mnogo su značile i ostalim pacijentima- otkrila je Karmela u razgovoru za lokalne medije.

Mihajlović je tokom leta saopštio da boluje od akutne leukemije, potom je prošao tri ciklusa hemoterapije, a izvršena mu je i transplatacija koštane srži.

- Nisam ga znala, ne pratim fudbal. U međuvremenu sam upoznala čoveka koji strah pretvorio u snagu. Pričali smo o različitim temama tokom noći kada nije mogao da spava. Govorio je o svojoj profesiji, svom poreklu. Izgledao je zastrašujuće kada je došao, ali kada sam ga upoznala, shvatila sam da je reč o skromnom čoveku, koji ceni male stvari- rekla je medicinska sestra.

Opisala je Karmela i kakva je situacija u bolnici bila za vreme utakmica Bolonje.

- Kada su mečevi bili u toku, znali smo da ne treba da mu smetamo. Mogli smo da ga čujemo kako urla iz sobe. Ali drugi pacijenti se nisu žalili. Čak i kada je Bolonja gubila, ostali bi pitali kako je Siniša- rekla je Boskarino.

Srpskog trenera očekuje period oporavka, a lekari će odlučiti da li će i kada moći da vode utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading