Nastavljen Vardijev teror i kiksevi Mančester junajteda, Lesteru pobeda u 96. minutu

Autor:

Sport

01.12.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejmi Vardi nastavlja da postiže golove u Premijer ligi, pa je tako zatresao mrežu i u duelu Lestera sa Evertonom, gde su "lisice" u finišu došle do trijumfa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ne prestaje sa golovima

Meč se završio pobedom domaćina 2:1, a poveli su gosti u 23. minutu kada je Ričarlison neverovatnim skokom došao u poziciju za šut, a onda glavom smestio loptu iza leđa Kaspera Šmajhela.

Odmah potom je sudija svirao penal za Lester, ali je posle asistencije VAR-a poništio tu svoju odluku. Džordan Pikford je potom odbranio nekoliko opasnih šuteva protivnika, ali je Džejmi Vardi uspeo da izjednači u 68. minutu.

Kada je delovalo da je sve gotovo pao je pobedonosni gol! Keleči Ihenačo je pogodio u poslednjim momentima meča, u šestom minutu nadoknade za 2:1!

Džek Griliš je posle 11 minuta doveo Vilu u vođstvo, a domaćin je izjednačio pred kraj prvog poluvremena posle pogotka koji se vodi kao autogol Toma Hitona. Zapravo je Pereira centrirao, Rašford glavom uputio loptu ka golu, a nespretna reakcija Hitona dovela je do gola.

Mančester junajted je igrao nerešeno sa Aston Vilom, a na ovom meču smo videli četiri gola. Kratko je vodio Junajted posle pogotka Viktora Lindelofa u 64. minutu, pošto je samo dva minuta kasnije Tajron Mings izjednačio na 2:2 i tako postavio konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading