Dodela "Zlatne lopte" bez Ronalda!

Autor:

Sport

02.12.2019

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo ipak neće biti deo ceremonije povodom dodele Zlatne lopte, koja se održava ovog ponedeljka u Parizu, a razlog je kao i u prethodna tri navrata taj što nije njen osvajač, već njegov veliki suparnik na terenu Lionel Mesi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije ga bilo u Milanu, neće biti ni u Parizu

Sve navodi da će Lionel Mesi pokupiti priznanje, što se nije dopalo Portugalcu. Već se dešavalo da propusti svečanost kad sazna da neće biti prva zvezda večeri, ovaj put svi svetski mediji prenose da je odlučio da ne dođe u prestonicu Francuske, Pariz.

Isto je učinio u septembru, kada je FIFA priznanje dodelila Mesiju u Milanu. Ovaj put, procurili su glasovi i objavljeno je da će Mesi biti prvi, Virdžil van Dajk drugi, a Mohamed Salah treći. Tek četvrto mesto rezervisano je za momka koji ima najveći marketinški potencijal, ali nije imao sezonu koju može naplatiti i Zlatnom loptom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi - Kristijano Ronaldo

Shodno tome, Juventus se nije pretrgao tvitovima o veličanstevnom događaju, dok je Barselona maksimalnu pažnju na društvenim mrežama posvetila ovome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading