Oglasio se Tončev: Ako je neko namestio meč, namestio ga je Javor!

Autor:

Sport

03.12.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički iz Niša savladao je u subotu Javor rezultatom 7:0, a strateg Ivanjičana Igor Bondžulić je posle meča bio besan na Milorada Kosanovića, kojeg je optužio da mu nečasne radnje u fudbalu smetaju samo ako nisu u njegovu korist.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tončev

Ukoliko je utakmica Javor - Radnički bila nameštena, mogli su samo iz Javora da je nameste, i to tako što su namerno primali golove, poručuje prvi čovek niškog superligaša Ivica Tončev.

- Moraćemo da kažemo igračima da kad povedu 3:0 zastanu, jer ako pobedimo 7:0 optužiće nas za nameštanje. Ne znam kako možete da namestite da date sedam golova, a da vam to ne omogući protivnički tim. Dakle, ako je neko namestio meč, namestio ga je Javor - rekao je Tončev i dodao: 

- Što se nas tiče, izgleda da bi najbolje bilo da napustimo ligu ili da gubimo u svakoj utakmici, pa da ljudi pričaju "Jadne Nišlije, imaju lep grad, veliki klub, ali nemaju ekipu". Onda bi valjda bili zadovoljni - poručio je prvi čovek niškog superligaša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading