"Hvala navijačima, gladan sam golova!"

Autor:

Sport

04.12.2019

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda može da oscilira, ali ne i El Fardu Ben. Još jednom je reprezentativac Komorskih Ostrva pokazao koliki značaj ima za tim Vladana Milojevića.

RepublikaFoto: Starsport
Opet je spasao Zvezdu - El Fardu Ben

Mladost je odolevala svim pokušajima crveno-belih, ali je u 63. minutu pravovremeni pas Marka Marina najefikasniji igrač Crvene zvezde efektnim udarcem poslao loptu u mrežu odličnog Zečevića.

- Teška utakmica u Lučanima. Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Možda nismo igrali najbolje što umemo, ali smo uzeli bodove i zadovoljni se vraćamo kući. Ostale su nam još dve utakmice u prvenstvu do pauze, tako da ćemo dati sve od sebe da imamo maksimalan učinak. Takođe, želeo bih da se zahvalim navijačima koji su uvek tu za nas na svakoj utakmici. Bilo da igramo na Marakani ili u gostima, oni su fantastični. To nam daje krila koja su nam preko potrebna - poručio je Ben.

Reprezentativac Komora nije krio zadovoljstvo povodom novog gola u Crvenoj zvezdi.

- Uvek je lepo kada postignete pobedonosni pogodak. Drago mi je što sam čovek odluke i veoma sam srećan što sam obradovao navijače. Uvek je bitno postizati golove, kao i svaki napadač, gladan sam golova i nadam se da će ih biti još mnogo više - zaključio El Fardu Ben.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading