Liverpul ide na Svetsko prvenstvo klubova bez dvojice startera!

Autor:

Sport

05.12.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Jirgena Klopa je pobedom nad Evertonom u gradskom derbiju započeo pakleni raspored koji ih očekuje u narednih mesec dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Redsi bez dvojice bitnih igrača

Za nedelju dana Liverpul očekuje nastup na Svetskom prvenstvu za klubove, a izašao je i spisak igrača koje će Jirgen Klop voditi na ovo takmičenje.

Iako se očekuje da će biti rotiacija i da bar u polufinalu neće igrati veliki broj startera, nemački trener je na ovo takmičenje poveo najbolje igrače koje ima.

Upali su na spisak i omladinci poput Harvija Eliota, Kurtisa Džonsa i  Rajana Brustera, ali su sve velike zvezde tu. Jedini koji će propustiti ovaj turnir su Fabinjo i Žoel Matip.

Brazilski vezista se povredio u Ligi šampiona i neće biti na terenu do kraja godine, dok je Matip u procesu oporavka od povrede. Klop nije želeo da ga opterećuje i zato će se osloniti na Van Dajka, Lovrena i Gomeza.

Liverpul svoj prvi meč u ovoj takmičenju igra 18. decembra, samo dan posle duela sa Aston Vilom u FA kupu. Rivali engleskom klubu biće meksički Monterej, katarski Al Sad ili Hengin sport sa Nove Kaledonije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading