Tomane blista: Jedan od najlepših pogodaka u karijeri!

Autor:

Sport

07.12.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin Portugalac Tomane je stavio tačku na pitanje pobednika sjajnim golom "makazicama" protiv Spartaka 3:1.

RepublikaFoto: Starsport
Tomane pokazao klasu

- Fenomenalan pogodak i jedan od najlepših u karijeri. Želim da se zahvalim i kapitenu Marku Marinu za odličnu asistenciju. Nije mi prvi put da postignem gol na ovaj način. U karijeri sam postizao golove na razne načine, pa i makazicama. Probao sam i u prvom poluvremenu, međutim lopta je bila malo visoka, pa je nisam zahvatio na pravi način – rekao je Tomane.

Strelac trećeg gola istakao je da je ova pobeda izuzetno bitna za crveno-bele.

- Važna tri boda. Ovom pobedom smo osigurali jesenju titulu i veoma sam srećan zbog toga. Razlika je evidentna i mislim da smo i ovim trijumfom pokazali da smo najbolja ekipa u Srbiji. Cela ekipa se podigla posle utakmice sa Bajernom. Zahvalio bih se i navijačima koji su ponovo bili uz nas svih devedeset minuta.

Portugalski napadač izneo je utiske pred odlučujući meč sa Olimpijakosom u Ligi šampiona.

- Najbitnija utakmica u sezoni. Moramo biti maksimalno fokusirani i koncentrisani, jer nas i pobeda i nerešeno vodi ka evropskom proleću. Očekujem drugačiju utakmicu nego u Beogradu. Imali smo uspone i padove od tada, ali spremno dočekujemo duel sa Olimpijakosom i verujem da ćemo obradovati navijače – zaključio je Tomane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading