Murinjo zažalio što je uzeo Totenhem

Autor:

Sport

07.12.2019

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo našao se među počasnim zvanicama za borbu između britanskog boksera Entonija Džošue i Endija Ruiza u Rijadu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Murinja je pozvao saudijski princ Mohamed bin Salman, ne računajući na to da je Murinjo samo nekoliko sati ranije vodio svoj tim na utakmici Premijer lige protiv Barnlija.

Da nije prihvatio ponudu Pevaca da zameni Maurisija Poketina prošlog meseca, Portugalac bi verovatno i bio u publici na jednom od najiščekivanijih mečeva u ovoj deceniji.

- To je jedina loša stvar što sam dobio posao u Totenhemu, što neću biti tamo. Pozvao me je saudijski princ, ali sam ipak pre morao da budem na meču sa Barnlijem - rekao je Murinjo i dodao da voli boks, mada nije ekspert u znaju o ovom sportu.

- Dopada mi se Entoni jer je sjajan klinac i nadam se da će dobiti, ali u sportu možete i da izgubite. Videćemo - dodao je Murinjo.

Da podsetimo, Džošua i Ruiz se sastaju u revanšu meča iz 2. juna kada je Ruiz pobedio Džošuu u borbi za IBF, WBA i WBO pojaseve i to nokautom u sedmoj rundi.

Inače, Murinjov Totenhem je pobedio Barnli sa 5:0 u 16. kolu Premijer lige, pa će Portugalac bar napola biti zadovoljan što propušta spektakl koji počinje oko 22 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading