SERGEJ: DAMA PALA POSLE 16 GODINA!

Autor:

Sport

09.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rim je u transu, a najzaslužniji za nezapamćenu euforiju navijača Lacija je prva zvezda nebeskoplavih Sergej Milinković-Savić (24), koji je fantastičnu partiju u derbiju 15. kola italijanskog prvenstva protiv Juventusa krunisao golom u velikoj pobedi od 3:1 (1:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Ofanzivni vezista Lacija je u 74. minutu, kod rezultata 1:1, iskoristio sjajan dug pas Luisa Alberta, primio loptu desnom nogom, izbacio iz igre 75 miliona evra plaćenog štopera Matijasa de Lihta i onda levicom matirao golmana šampiona Italije Vojčeha Ščesnog. Srbinu je to bio četvrti gol u sezoni, uz šest asistencija, a zanimljivo da uvek kada Sergej bude strelac, Lacio trijumfuje.

- Pobeda nad Juventusom je velika za nas jer smo čekali 16 godina da ih u Seriji A dobijemo u Rimu. Ginuli smo jedan za drugog na terenu i iskoristili blagi pad forme gostiju. Zasluženo smo došli do tri boda - istakao je posle Milinković-Savić nakon sedme uzastopne prvenstvene pobede Rimljana i objasnio situaciju kod vodećeg pogotka kada je napravio smešnim svog čuvara.

- Ne mogu ni da se setim šta sam tačno uradio, moraću da pogledam snimak. Video sam Luisa Alberta da se priprema da asistira, krenuo sam jer znam da njegovi pasovi uvek idu na metu. Moja igra se malo promenila ove sezone, ali rado pomažem ekipi - zaključio je Sergej, koji je ponovo u odličnoj formi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading