Srnić obećao navijačima: DAJEM GOL U KELNU!

Autor:

Sport

26.09.2017

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Crvene zvezde Slavoljub Srnić puca od optimizma pred susret protiv Kelna u Ligi Evrope, a navijačima je poručio da će dati sve da se vrati u golgetersku formu protiv nemačkog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Srnić spreman kao zapeta puška za Keln

- Počeo sam sezonu na odličan način. Golove koje sam postizao smatram nagradom za vredan rad koji ulažem svakodnevno. Posle pogotka u Krasnodaru počeo sam da beležim asistencije, koje mi podjednako znače i takođe su bitne za ekipu. Žao mi je što protiv BATE Borisova nisam uspeo i da zatresem mrežu, ali spremam se za povratak na pravi put protiv Kelna - izjavio je Srnić za zvanični sajt.

Krilni napadač crveno-belih je izjavio da se ekipa priprema kao i za svaku drugu utakmicu, kao ni da ih neće uljuljkati činjenica da je Keln očajno započeo sezonu u Bundesligi gde su trenutno zakovani za dno tabele.

- Cela ekipa sprema se kao i za svaku utakmicu do sada. Svaki meč nam je važan i uvek idemo na pobedu. Normalno je da meč u grupi Lige Evrope izaziva veću pažnju u medijima i kod navijača, oseća se drugačija atmosfera, ali mi ne menjamo svoj pristup, jer nam je on doneo željene rezultate - poziva Srnić na oprez uoči gostovanja na "Rajn Energi" stadionu.

Utakmica Keln - Zvezda igra se u četvrtak od 19.00, kao i duel BATE Borisova i vodećeg Arsenala.

U prvom kolu su Zvezda i BATE igrali 1:1, dok je Arsenal pobedio Keln 3:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading