"Ovakva igra nam treba i u prvenstvu!"

Autor:

Sport

12.12.2019

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić istakao je da su crno-beli iskoristili pad forme Astane za ubedljivu pobedu u Ligi Evrope 4:1, ali je u trijumfu protiv kazahstanskog predstavnika prepoznao model i za nastavak sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

Bivši reprezentativac Srbije je istakao da je crno-bele u prethodnom periodu krasila dobra igra protiv velikih ekipa, ali da to nije bio često slučaj u sudaru sa malima.

- Sigurno da nam je žao. Imali smo fenomenalnu polusezonu u Evropi. Bili smo svesni da je Astana vam ritma i to smo iskoristili. Hteli smo što pre da utakmicu okrenemo u naš smer, bili smo koncentrisani 90 minuta i slavili. Kada malo pogledamo u prošlosti, igrali smo bolje velike utakmice. To treba da prebacimo i na manje, da od proleća igramo bolje u prvenstvu. Zadovoljno smo što je bilo mnogo navijača, s obzirom na to da je zima i decembar - rekao je Tošić novinarima posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading