Klop: Nije problem broj mečeva, problem su povrede!

Autor:

Sport

14.12.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop istakao je posle pobede svog tima nad Votfordom 2:0 da broj utakmica u decembru nije problem za njegov tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Glavobolja posle još jedne povrede

Liverpul je sada prvi na tabeli Premijer lige, a sada ih očekuje četvrtfinale Liga kupa sa Aston Vilom i Svetsko prvenstvo klubova.

- Naš glavni problem je što gubimo igrače. U redu je broj utakmica, ali to što se igrači povređuju nam ne olakšava – rekao je Klop, aludirajući na povredu Vajnalduma tokom duela sa Votfordom.

- Ne znam šta nije u redu, povreda mišića je u pitanju. Ne znam da li će igrati na Svetskom prvenstvu klubova, ne izgleda tako – rekao je Klop.

Posle ove pobede oglasio se i Mohamed Salah, strelac dva gola.

- Bio je sjajan pas kod prvog gola. Igrali smo protiv teškog tima, a zbog načina na koji igraju trebalo bi da budu bolje plasirani na tabeli. Imamo iskustvo da ‚odradimo‘ utakmice, ali mislim da se navijači ponekad unervoze kada postignemo samo jedan gol, ali smo mi uvek uvereni da možemo do pobede - rekao je Salah.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading