Dejan Stanković o Zvezdi: Milojević je veliki dasa i laf, veliki trener!

Autor:

Sport

18.12.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji bruje da će Dejan Stanković zameniti Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde. Legendarni srpski reprezentativac i bivši igrač Crvene zvezde, Lacija i Intera u intervjuu za banjalučki "Elta TV" uopšte nije komentarisao mogućnost da postane trener kluba iz Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Ipak, izneo je dosta pozitivnih kritika na račun aktuelnog šefa struke "crveno-belih".

- Mogu samo da čestitam Zvezdi, upravi, Miloju koji je veliki dasa i laf, veliki trener. Ispisali su novu istoriju posle raspada Jugoslavije. Tri puta zaredom su igrali Evropu… Nije normalno igrati dvaput Ligu šampiona od kvalifikacija, odigrati osam utakmica, ući u grupnu fazu. Velika je potrošnja i veliki su zahtevi. Videli smo Zvezdu koja je totalno drugačija od prošle sezone. Prošla sezona je bila fenomenalna, od ove možemo da izvučemo pouke-  iskren je Stanković.

Njegovi sinovi igraju za Inter, Stanković smatra da treba da imaju svoj put u fudbalu.

– Karijera će ispisati njihov put. Ja sam iz Beograda i normalno je bilo da igram u Zvezdi i idem dalje. Oni žive u Milanu i igraju za Inter. Polako, samo nek’ izrastu u poštene i dobre momke, a posle nek ih Bog čuva- ako ih put navede u Zvezdu, igraće za Zvezdu. I još bolje-  zaključio je legendarni srpski fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading