Englez otkrio nešto što nismo znali o Šekularcu!

Autor:

Sport

22.12.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav Šekularca je svakako jedna od najvećih legend ne samo srpskog, već i generalno evropskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Samo je o fudbalu mislio!

On je bukvalno živeo za fudbal, a koliko je voleo samu igru otkrio je engleski novinar Džonatan Vilson. Jedan od najboljih fudbalskih novinara sveta pričao je o svom intervjuu sa Šekularcem.

- To je bio jedan od najčudnijih intervjua ikada. Ja sam otišao da ga intervjuišem u njegovom stanu. On je bukvalno umirao od raka, nije mogao da ustane iz kreveta,osetio se zadah smrti u prostoriji, a on je sve vreme besneo na Mančester junajted jer su toliko očajni – istakao je Vilson.

On je razgovarao sa popularnim Šekijem o meču 1958. u kome je Crvena zvezda igrala sa Mančester junajtedom, a posle koga je avion sa igračima Junajteda pao. Šekularac mu je tada otkrio da upravo od tog meča ima posebnu vezu sa ovim engleskim klubim.

- Pričao sam sa njim jer je igrao ’58 na poslednjem meču pred nesreću u Minhenu, zbog toga sam išao da pričam sa njim. On je rekao da od tada voli Junajted i da se uvek kladi na njih protiv koga god da igraju i sada je gubio mnogo novca. Šta god da sam ga pitao, on se na kraju vraćao na to i pitao zašto je Junajted tako loš – rekao je Vilson.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading