Lacio srušio Juve za trofej Superkupa Italije, Srbin asistent!

Autor:

Sport

22.12.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija slavili su u Rijadu protiv Juventusa u borbi za Superkup Italije, meč u Saudijskoj Arabiji okončan je rezultatom 1:3 (1:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Finale Superkupa Italije


Igrao se 16. minut kada su "nebeskoplavi" stigli do prednosti, Sergej je poslao povratni pas ka Luisu Albertu u kaznenom prostoru rivala, a Španac je pocepao mrežu "bjankonera".

Ipak, Juve je stigao do poravnanja, igrao se 45. minut kada je Strakoša odbranio udarac Kristijana Ronalda sa ivice kaznenog prostora, samo da bi odbitak pokupio Dibala i smestio ga u mrežu Lacija za 1:1.

Bio je to njegov četvrti gol protiv Lacija u Superkupu, pa je tako postao i najbolji strelac u istoriji ovog takmičenja, sa golom više od Del Pjera, Etoa i Ševčenka.


Otišlo se sa 1:1 na odmor, da bi Lacio stigao do nove prednosti u 72. minutu.

Lulić je uhvatio volej sa leve strane kaznenog prostora rivala i matirao Ščešnjeg za novu prednost "nebeskoplavih".

U nadoknadi vremena najpre Juve ostaje sa igračem manje, Bentankur je zaradio drugi žuti karton, da bi potom iz slobodnog udarca Kataldi postavio konačan rezultat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading