NEMCI PUSTILI BOGDANOVA: Idi, ali ćemo te pratiti

Autor:

Sport

28.09.2017

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmorica navijača Crvene zvezde, među kojima je Ivan Bogdanov, pušteni su u četvrtak na slobodu.

Ivan Bogdanov će biti na utakmici Keln - Zvezda

Osmorica navijača Crvene zvezde uhapšeni su u sredu u Kelnu iz predostrožnosti.

Bogdanov, koga nemačka policija ima evidentiranog kao "Ivan Grozni", i sedmorica navijača privedeni su u sredu uveče u jednom stanu u Kelnu. Oni su doputovali na meč 2. kola Lige Evropa između Kelna i Crvene zvezde.

Navijači Zvezde pušteni su iz pritvora kako bi prisustvovali utakmici. U saopštenju policije, koje prenose nemački mediji, navodi se da nije bilo više razloga da osmorica navijača budu u pritvoru.

Međutim, Bogdanovu i ostalim navijačima je poručeno da će biti pod policijskom prismotrom i da će u slučaju bilo kakvog incidenta biti ponovo uhapšeni.

Bogdanov je poznat po tome što je pravio incidente na fudbalskim mečevima, bio je predvodnik huligana u prekinutoj utakmici reprezentacije Italije i Srbije u Đenovi 2010, a uleteo je na teren u meču Srbije i Albanije u Beogradu posle incidenta sa dronom 2014. godine.

Prema najavama, Zvezdu će bodriti oko 5.000 navijača, od čega će polovina doputovati iz Srbije, a polovina iz Nemačke i okolnih zemalja.

Navijači Zvezde će se okupiti oko 15 sati na trgu u Kelnu, a potom će organizovano krenuti ka stadionu.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde biće odigran od 19 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading