Teška ispovest Mijatovića: Sve bih menjao za jedno njegovo "zdravo"!

Autor:

Sport

24.12.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović je dao intervju za "Story" u kojem je pričao o stvarima iz svog privatnog života. On je istakao kako je pronašao sreću sa svojom suprugom Anetom, ali se dotakao i velike tragedije koja ga je zadesila kada mu je preminuo sin Andrej.

Predrag Mijatović

-  To su momenti kada shvatite da sve što imate i što možete da stvorite ne može da vam pomogne. Rešenje ne zavisi od vašeg uspeha, niti kontakata ili novca, jednostavno ste u božjim rukama i jedino vam preostaje da se molite da bolest prestane. Moram da priznam da je čitava ta situacija u velikoj meri uticala na moje emocionalno sazrevanje, kao i odnos prema uspesima. Naime, kad god bi mi kroz glavu prolazila euforija i ludilo zbog postignutih golova i navijača, Andrej je dobijao neku od svojih kriza. Često je završavao u bolnici, što sam shvatao kao opomene. U smislu: Sve ti to, druže, dobro radiš, ali život je nešto potpuno drugo - rekao je Mijat i dodao: 

-  Sve što sam u životu stekao menjao bih za život, zdravlje ili samo jedno Andrejevo “Zdravo, kako si" - rekao je Mijat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading