Ožegović: Bod je ok, ali idemo na pobedu!

Autor:

Sport

28.09.2017

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Ognjen Ožegović počeo je da trese mreže u crno-belom dresu, a nada se da će svoj niz nastaviti i protiv kijevskog Dinama u Ligi Evrope. Mladi centarfor ističe pred duel protiv ukrajinskog velikana da ni bod ne bi bio loš za njegov tim.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Ožegović:Ni bod protiv Dinama nije loš

- Očekuje nas jako teška utakmica, jer je Dinamo veliki klub, koji ima odlične pojedince, a gaji i posebnu timsku igru, jako su kompaktni. Ukoliko svako od nas pruži 100 odsto, možemo da stignemo do povoljnog rezultata - rekao je Ožegović za klupsku televiziju.

Snažni špic kaže da odsustvo navijača može da bude mali problem, ali da to ne može odlučujuće da utiče na krajnji ishod.

- I u Švajcarskoj nismo igrali pred našim navijačima, ali bilo je publike koja nas je nosila 90 minuta. Veliki je hendikep što ih neće biti ni protiv Dinama, jer su oni naš 12. igrač. Ipak, moramo tog 12. igrača da pronađemo među nama, da svi budemo kao jedan, da hemiju pokažemo na terenu. Verujem da možemo da odigramo dobru utakmicu - dodao je Ognjen Ožegović.

On je dodao za kraj da je remi iz večerašnjeg susreta povoljan za njega i njegove klupske kolege.

- Fizički su jako snažna ekipa, igraju dobar defanzivan blok. Ne treba da se zaletimo, igramo kod kuće i bod nije loš... Pobeda bi nas odvela na prvo mesto, a do toga možemo da dođemo iz defanzivnog bloka - zaključio je Ožegović.

Njegov kolega iz ofanzivne linije tima Leandre Tavamba je nešto smeliji pred meč protiv Kijevljana, pošto je decidirano izjavio da želi sva tri boda iz ovog susreta.

- Koncentrisaniji smo više nego ikada. Želimo da pružimo maksimum i da uzmemo maksimalan broj bodova, jer igramo kod kuće. Teško će biti bez navijača, oni nam mnogo znače, ali to je fudbal. Igraćemo bez njih, ali znamo da će oni srcima biti uz nas - izjavio je Tavamba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading