Iliev ljut na odbranu: NE MOGU DA IZDRŽE PRITISAK

Autor:

Sport

29.09.2017

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev bio je vidno nezadovoljan nakon poraza od Dinama iz Kijeva u Ligi Evrope, a glavnog krivca za ovaj poraz pronašao je u odbrambenoj liniji tima.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center
Ivica Iliev upro je prstom u defanzivce zbog poraza od Dinama

Iliev ne može sebi da objasni zbog čega je odbrana toliko lošija u odnosu na prethodnu sezonu, kada je sve mnogo bolje funkcionisalo.

- Moram samo da kažem, nažalost, defanziva je koja je prošlu sezonu iznela... ove godine primamo dosta golova i pored toga što imamo jednog vanserijskog golmana. Ne mogu da izdrže nalete na ovom nivou. To je realnost, ali imamo ofanzivu koja može da da gol ili dva, to je ono što raduje. Olako ipak ispuštamo prednost - ocenio je Ivica Iliev posle utakmice.

Zrno utehe sportski direktor crno-belih je pronašao u dobroj produktivnosti napadačkog dela, iako se i oni nisu proslavili u drugom delu igre.

- Uz sve manjkavosti, uz neuigranost i povrede, ofanzivna linija u Partizanu funkcioniše ozbiljno u ovoj sezoni. Jednostavno, neki drugi delovi tima nisu na svom nivou. Analiziraćemo na kraju polusezone učinak svih - rekao je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading