Luka Modrić dobija funkciju u Realu?

Autor:

Sport

01.01.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Real Madrida Luka Modrić ostaće u Kraljevskom klubu, a nije isključeno da po završetku karijere dobije mesto u rukovodećim strurkutama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Kapiten hrvatske reprezentacije ima ugovor sa Realom do leta 2021. godine i u planu je da ostane na Santjago Bernabeu do tada, rekao je visokopoziconirani član uprave španskog kluba u razgovoru za Hinu.

- Zadovoljni smo njime. Ugovor ima do leta 2021. a zasad je u planu da ostane kod nas do tada - izjavio je u Madridu.

Modrić je sa 34 godine najstariji igrač u svlačionici trinaesterostrukog prvaka Evrope. U klubu ne isključuju mogućnost da ostane u Madridu nakon završetka karijere.

- Moguće je da dobije neku funkciju u klubu ali o tome još nismo razgovarali - rekao je jedan od rukovodećih ljudi Reala zamolivši za anonimnost.

Hrvat je više puta rekao da želi što duže da ostane u Real Madridu i da u tom klubu završi karijeru. Dobitnik Zlatne lopte, nagrade za najboljeg fudbalera sveta u 2018. u Madridu je kupio kuću.

Nakon osvajanja srebrne medalje s Hrvatskom na Svetskom prvenstvu za njega je zainterovan bio milanski Inter, ali crno-plavi nisu poslali ponudu Real Madridu.

- Razgovarali smo sa Modrićem i on nam je rekao da je Inter zainteresovan. Bilo je sve korektno, on je hteo da ostane kod nas, tako da je sve brzo bilo rešeno - zaključio je on.

Iskusni veznjak beli dres Kraljevskog kluba nosi od 2012. godine i s njim je osvojio četiri Lige šampiona. Odigrao je 320 utakmica uz 20 postignutih golova i 52 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading