Poznata cena za Kavanija, Simeone ima čak pet alternativa!

Autor:

Sport

01.01.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko iz Madrida je u potrazi za napadačem. Kosta je van stroja, Šaponjić nije ni dobio šansu, Feliks nije klasičan napadač, kao ni Korea, Simeone je ostao jedino na Morati. Nije tajna, pregovaraju sa Edinsonom Kavanijem koji je veoma zainteresovan da već ove zime stigne u Madrid, šest meseci pre isteka ugovora. Izgubio je mesto u Parizu od Ikardija, hoće da ostane u Evropi, mada ima unosne ponude iz MLS, kao i iz Azije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edinson Kavani

U telefonskom razgovoru sa Bertom, direktorom Atletika, Leonardo je tražio 10 miliona evra da Kavanija puste ove zime. Uz ugovor koji bi Urugvajac dobio, to je nateralo Atletiko da se zamisli.

Postoje rezervne opcije, prva je Pako Alkaser koji gubi mesto u timu Dortmunda dolaskom Halanda koji će imati prednost na proleće.

Na spisku Simeonevih želja su još Bakambu nekada u Viljarealu, sada u kineskom Peking Guanu gde trese mreže, ali jasno da je liga preslaba za njega.

Tu su još Pjontek koji će morati da ustupi mesto Ibrahimoviću u Milanu, ali Italijani ne pristaju na pozajmicu.

Još dva imena su Dris Mertens, kome takođe ističe ugovor u junu, mada on nije klasičan napadač, kao i Patrik Kutrone iz Vulvsa, koji želi da se vrati u Italiju, ne dobija dovoljno prostora u PL.

U svakom slučaju, Kavani ostaje prva opcija, videćemo kako će se zimska saga završiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading