Dinamo definitivno ostaje bez najboljeg: Barselona spremna da plati, Dani Olmo se vraća kući!

Autor:

Sport

02.01.2020

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski reprezentativac Dani Olmo polako pakuje kofere u Zagrebu i sprema se za povratak u otadžbinu, tačnije u svoj nekadašnji klub Barselonu koja bi za njegov potpis trebalo da izdvoji oko 40.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povratak kući... Dani Olmo

Olmo poziv iz svoje kuće vidi kao odličnu priliku da dokaže da je bio vredan dresa Barselone i pre nego što je napustio čuvenu Masiju i došao u Zagreb. 

U razgovoru za katalonski "L'Esportiu" pojasnio da bi za njega i dalju karijeru bilo najbolje da već sada pojača Barselonu kako bi mogao da se izbori za bolji status do narednog leta.

- Ne znam da li će me Barselona otkupiti sada ili na leto, to je pitanje za moje zastupnike. Ali, ako se klubovi nađu oko cene, najbolje bi za mene bilo da odem sada - poručio je Olmo i nastavio:

- Vreme mi je da idem. Cilj mi je da igram EURO i biće mi teško da to učinim ako u narednim mesecima budem igrao u slabijem takmičenju. Nije cilj samo da igram EURO, već i da nastavim svoj dalji napredak. Iskreno, spreman sam da napravim sledeći korak u karijeri - istakao je novopečeni reprezentativac Španije.

Mladi ofanzivac koji je zbog dobrih igara u Dinamu zaslužio i reprezentativni status, kaže da ne razmišlja previše o etiketi od 40.000.000 evra, već da li je Barselona dostavila zvaničnu ponudu ili ne.

- Jako me čini srećnim to što se priča o interesovanju Barselone i što tamo razmišljaju o mom povratku. Proveo sam šest divnih godina u Masiji i tamo sam naučio stvari za ceo život. Zato bi najbolje za mene bilo da odem iz Zagreba i vratim se u Kataloniju - zaključio je Dani Olmo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading