"Nikome nisam uperio pištolj u glavu zbog Pogbe!"

Autor:

Sport

02.01.2020

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Pogba je uvek aktuelna tema. Njegov menadžer Mino Rajola je ponovo govorio o Francuzovom transferu i poručio da "nikome nije uperio pištolj u glavu" kada se Pogba vratio u Junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Pogba je 2012. godine iz Junajteda otišao u Juventus da bi se 2016. vratio u transferu vrednom 100 miliona evra.

Većinu ove sezone Pogba je propustio zbog povrede, a još ranije su se pojavile glasine kako želi da ode. i te glasine se ne stišavaju.

Pogbin agent Mino Rajola ovoga puta nije štedeo Junajted u svojim komentarima.

- Nisam nikome pretio, nisam nikome prislonio pištolj na čelo da bi se Pogba vratio u Junajted. Aleks Ferguson je sada protiv mene i Pola. To je njegovo pravo, ali gde je bio kada je njegov naslednik dovodio Pola nazad na Old Traford?- rekao je Rajola.

Ne smiruju se ni priče o tome koliko je na Pogbinom transferu u Junajted zaradio Rajola, a čini se da je agentu i to dosadilo.

- Taj Pogbin transfer se stalno vraća u medije. Priča se kako imam prijatelje u FIFA koji menjaju zakone i tako utiču na javnost. Zapravo je veoma čudno što se priča o naknadi koju sam dobio u ovom poslu, a niko ne pominje FIFA kada Ajaks uzme 150 miliona evra za dva igrača. Tada je svima super kada to uradi Ajaks- rekao je Rajola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading