Tumba ne odustaje od velikog pojačanja za Srbiju: On mi mnogo znači, nisam odustao od njega!

Autor: Večernje novosti,Republika

Sport

03.01.2020

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da će pokušati da do baraž meča protiv Norveške u martu stručni štab pojača dovođenjem nekadašnjeg pomoćnika iz selekcije Crne Gore, Zorana Bate Mirkovića.

RepublikaFoto: Starsoirt
Ljubiša Tumbaković

On je u intervjuu za Večernje novosti potvrdio da pregovara sa čovekom koga je vinuo u fudbalsku orbitu svojevremeno kao trener Partizana.

- Kada pričam o Bati Mirkoviću, to je kao da pričam o nekom svom najrođenijem. Zajednička želja svih nas u FSS je da bude uz nas. Sa njim sam sjajno sarađivao i u Crnoj Gori pune tri godine. On mi mnogo znači i ja od njega nisam odustao - potvrdio je Tumbaković reči predsednika FSS-a Slaviše Kokeze od pre nekoliko dana.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ponovo zajedno? Zoran Bata Mirković i Ljubiša Tumbaković

Selektor je zadovoljan što je makar jedan problem koji je opterećivao reprezentaciju rešen. U martu će se među "orlove" vratiti napadač Real Madrida Luka Jović.

- Obavili smo krajnje profesionalan i iskren razgovor. Srbiji treba svaki dobar i spreman igrač. Luku odavno pratimo, deo je naše priče i ubeđen sam da će nam biti od velike pomoći u iskušenjima koja nam predstoje - istakao je Ljubiša Tumbaković.

Meč sa Norvežanima 26. marta deluje da je još daleko, ali u svetu fudbala to je tu, iza ćoška. Pogotovo kada ima takvu specifičnu težinu da ko izgubi, neće videti prvenstvo Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading