Velika želja Partizana slobodna: Crno-beli na potezu!

Autor:

Sport

05.01.2020

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler subotičkog Spartaka, dugogodišnji kapiten Dinama iz Minska i doskorašnji prvotimac BATE Borisova Slobodan Simović je slobodan igrač, Partizan je na potezu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simović slobodan

Po okončanju prvenstva Belorusije stamenom štoperu Slobodanu Simoviću istekao je dvogodišnji ugovor i, iako je postojala opcija da ostane i sledeće sezone, odlučio je da okonča saradnju i potraži novu sredinu.

Letos se pominjao kao pojačanje Partizana, ali do realizacije saradnje nije došlo zbog ugovora sa BATE Borisovim.

Sad je slobodan igrač, što otvara vrata vicešampionu Srbije da načini zvaničan korak i pojača zadnju liniju angažovanjem iskusnog Čačanina.

Simović je karijeru počeo u Borcu, ne dugo i nosio dres Vojvodine, potom Novog Sada da bi afirmaciju stekao u Spartaku sa generacijom koja je ostvarila istorijski uspeh obezbedivši plasman za kvalifikacije Lige Evrope.

Odatle je prešao u Dinamo iz Minska, bio i kapiten, nakon četiri godine u Slovan iz Bratislave.

Igrao je i za izraelski Hapoel Kfar Sabu i kazahstanski Aktobe. Vratio se u januaru 2017. u Belorusiju, ali u BATE Borisov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading