(VIDEO) Šokantan snimak vođe "Grobara": Kimi i ja smo pi*ke koje su izdale Partizan!

Autor:

Sport

05.01.2020

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagramu se pojavio snimak vođe navijača Partizana Radeta Petrovića koji je najeverovartnije pod pretnjom javno priznao da je njegova grupa "Partizanovci" izdala Partizan.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Rade Petrović

Petrović, pod očiglednom pretnjom pištoljem, u tom videu javno priznaje kako su on i Kimi (drugi vođa Partizanovaca) pi*ke koje su izdale Partizan i da je jedina prava ljubav prema Partizanu na južnoj tribini odakle su obojica isterani posle incidenta sa Splićanima na ''večitom derbiju.''

Ono što se jasno može naslutiti jeste činjenica da Petrović daje izjavu pod velikom strahom i jasnom pretnjom vatrenim oružjem, najverovatnije pištoljem. 

Javnost je za Petrovića prvi put čula pre skoro mesec dana kada se emotivnim pismom oprostio od svog druga Ljubomira Markovića Kiće koji je krvnički ubijen. 

Podsetmio, navijačka grupa ''Partizanovci'' na meču sa kazahstanskom Astanom napustili su svoju matičnu istočnu tribinu uz parolu kako taj stadion više nije mesto za prave navijače crno-belih. Javnost je ovaj njihov potez protumačila kao potpuno gašenje te navijačke grupe, da li je to tačno, saznaćemo uskoro. 

Petrović, Kimi i još nekoliko navijača Partizana su nakon incidenta sa Splićanima isterani sa južne tribine JNA koju su nakon toga preuzeli ''Janjičari'' i ''Alkatraz''  na čijem kormilu se nalaze Veljko Belivuk poznatiji kao Velja nevolja i Aleksandar Vidojević poznatiji kao Aca Rošavi. Zajedno sa njima '' na šipci'' bio je i Ljubomir Marković Kića koji je nedavno ubijen na benzinskoj pumpi na Voždovcu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading