Murinjo želi Srbina!

Autor:

Sport

07.01.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari Kejn se povredio, pa je Totenhem nenadano morao da krene u potragu za novim napadačem. Jedna od opcija Žozea Murinja je i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Mitar je čvrsto vezan ugovorom sa Fulamom, ali je zimski prelazni rok doneo mnogo interesenata za njegov potpis, a osim nekoliko engleskih klubova i u igru se uključio Totenhem, koji od skoro vodi portugalski menadžer Žoze Murinjo.

Murinjo je rekao čelnicima kluba da krilni igrači Lukas Moura i Son Hong-min nisu sposobni da zamene povređenog Kejna, pa bi Srbin narednih dana sa "Krejven Kotidža" mogao da preseli u severni deo Londona.

Mitrović je trenutno najbolji strelac Čempionšipa sa 18 golova u 25 utakmica, što je osim Totenhema privuklo i druge klubove. Engleski mediji pišu da će Mitrovića pokušati da dovede i Everton, Vest Hem, Atletiko Madrid i Pari Sen Žermen.


Međutim, Fulam želi što pre da se vrati u Premijer ligu i sigurno neće tako lako da pusti najboljeg golgetera. Osim toga, pred početak sezone su produžili ugovor sa Srbinom, pa su male šanse da napusti "Krejven Kotidž"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading