Sergej ponovo glavna zvezda prelaznog roka: Licitacija je počela, da li će Lolito popustiti?

Autor:

Sport

11.01.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko zna već koji prelazni rok po redu Sergej Milinković Savić je jedan od glavnih aktera medijskih spekulacija o promeni tima. Vezista Lacija je podigao formu krajem prošle godine i bio najbolji igrač Serije A u decembru, pa je shodno tome opet postao "popularan" u transfer glasinama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Kako prenose španski mediji, Milinković Savić je "opet" interesantan Real Madridu koji je navodno kontaktirao Lacio u vezi sa potencijalnim transferom.

Čelnici Reala navodno izuzetno cene kvalitete srpskog fudbalera pa pokušavaju da ga ubede da se preseli na Santjago Bernabeu.

Real je navodno pokazivao interesovanje i u prethodnim prelaznim rokovima, pre svega letnjim, ali Lacio traži najmanje 120 miliona evra za Milinković-Savića.

- Ako me pitate koliko košta, podsetiću vas da sam prošle godine odbio ponudu od 110 miliona evra. Koliko je koštao Pol Pogba kada je prešao u Mančester junajted? Za 105 plus pet? Onda Milinković-Savić vredi više jer je mnogo snažniji- rekao je u avgustu predsednik Lacija Klaudio Lotito.

On je na 185 nastupa za rimski klub postigao 35 golova, a u tekućoj sezoni dao je četiri uz šest asistencija na 22 meča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading