Partizan pod opsadom: Takuma Asano na meti evropskog velikana!

Autor:

Sport

11.01.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su na ceni u januarskom prelaznom roku. Nekoliko klubova već je iskazalo interesovanje za Umara Sadika, a na red je došao i Takuma Asano.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Ruski mediji preneli su informaciju, pozivajući se na izvore u rukovodstvu kluba, da je moskovska Lokomotiva spremna da ove zime dovede Takumu Asana.

Japanski reprezentativac je želja trenera Jurija Sjomina, koji je predlog već predstavio transfernom komitetu Lokomotive, pa ostaje da sačekamo kakav će biti ishod i da li će stići zvanična ponuda u Humsku.

Partizan će 1. februara u Kataru odigrati prijateljski meč sa Lokomotivom pa će i to biti dobra prilika za suret rukovodstva dva kluba. Asano je igrao za Hirošimu, Arsenal, Štutgart i Hanover pre nego što je došao u Humsku gde je na 15 utakmica postigao 3 gola.

Transfermarkt procenjuje njegovu vrednost na 1.7 miliona evra. Lokomotiva je ove sezone igrala u Ligi šampiona, a u konkurenciji Juventusa, Atletika i Leverkuzena osvojila je poslednje mesto u grupi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading