Neuništivi Deni Ings okrenuo Lesterovu prednost i "pojeo lisice" , rutinske pobede Čelsija i Junajteda na domaćem terenu!

Autor:

Sport

11.01.2020

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinske pobede u dvadeset drugom kolu Premijer lige ostvarili su Čelsi i Mančester junajted na domaćem terenu, dok je iznenađenje ovog dana pobeda Sautemptona protiv Lestera u gostima!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fenomenalni Deni Ings!

Da krenemo redom, ekipa Frenka Lamparda savladala je Barnli sa 3:0 na Stamford bridžu, a strelci su bili Žoržinjo u 27. iz penala, Tami Abraham u 38. i Kalum Hadson Odoi u 49. minutu utakmice. Inače, nagon intervencije VAR-a, Barnliju je poništen pogodak iz 19. minuta susreta.

Mančester junajted je bio još ubedljiviji jer je na Old Trafordu slavio sa 4:0 protiv poslednjeg na tabeli, Norič sitija.

Markus Rašford je bio dvostruki strelac u 27. i 52. minutu iz penala, dok su po jednom pogađali Marsijal u 54. i Grinvud u 76. minutu utakmice.

Kao što istakli, definitvno najveće iznenađenje ovog kola je pobeda Sautemptona na King Pauer stadionu protiv drugoplasiranog Lestera sa 2:1 nakon preokreta!

Domaćin je poveo preko Preta u 14. minutu, ali je samo pet minuta kasnije poravnao Stjuart Armstrong. Zanimljivo da je na večerašnjem meču više bio aktivan VAR, nego sudija Li Mejson.

Prvo je poništen gol Vardiju u 32. minutu, da bi na isteku sat vremena igre bila poništena odluka Mejsona oko penala u korist gostiju.

Nova intervencija video tehnologije viđena je u 67. minutu kada je pogodak poništen Ihenaću.

Na kraju, veliki preokret i pobedu ekipi sa stadiona Sent Meri donosi Deni Ings u 81. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost fudbalera Sautemptona

Ipak, to nije bio kraj uzbuđenjima jer je Džoni Evans u 90. doneo izjednačenje "lisicama" , ali pogodite... VAR je poništio gol.

U ostalim utakmicama, Everton je savladao Brajton sa minimalnih 1:0, a strelac je bio Ričarlison u 38. minutu.

Podelu bodova videli smo u delu "vukova" i svraka", odnosno Vulvsa i Njukasl junajteda. Almiron je doveo crno-bele do vođstva u 7. minutu, a remi domaćinu donosi Dendonker u 14. minutu utakmice.

Poslednji duel ovog dana igra se od 18 i 30 časova kada će Totenhem u Londonu dočekati prvoplasirani Liverpul.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading