Liverpul juri ka tituli, Firmino srušio Murinja

Autor:

Sport

11.01.2020

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je savladao Totenhem sa 1:0 u derbiju ovog kola Premijer lige i tako dodatno pobegao Lesteru i Mančester sitiju u šampionskoj trci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fenomenalni Firmino

Jedini gol na meču delo je Roberta Firmina koji je u 37. minutu na asistenciju Mohameda Salaha postigao jedini gol na meču.

Brazilac je već u trećem minutu imao veliku šansu, ali ni on ni Aleks Okslejd-Čembrlen nisu uspeli da uguraju loptu u gol.

Lukas Moura je promašio veliku šansu u petom minutu, a onda je Virdžil van Dajk glavom imao veliku šansu. Sadio Mane je promašio veliku šansu samo minut pre gola Firmina, a tek u drugom poluvremenu Totenhem je imao neke bolje šanse.

Serž Orije je na startu drugog dela igre sjajno šutirao, ali je Alison uspeo da neverovatno interveniše. Do kraja meča Đovani Lo Selso nije uspeo da izjednači u 82. minutu i rezultat je ostao nepromenjen. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading