Veliki problem za Srbiju: Mitrović ozbiljnije povređen, propušta baraž sa Norvežanima u martu?!

Autor:

Sport

11.01.2020

20:25 >> 20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Skot Parker kaže da situacija sa Aleksandrom Mitrovićem, posle povrede članka, nije najbolja, ali da će detaljnije informacije imati u nedelju.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Srpski napadač je u pobedi nad Halom (1:0) izašao iz igre u 80. minutu, posle duela sa Erikom Ličajem u kojem je izvukao "deblji kraj".

- Ne izgleda sjajno, zaprvo deluje poprilično loše. Čini mi se da je izvrnuo članak. U nedelju ćemo izvršiti snimanje i onda ćemo znati situaciju - izjavio je Parker.

Potencijalna duža pauza 25-godišnjeg igrača predstavljala bi veliki problem za Kotidžerse, ali i za reprezentaciju Srbije koju očekuje baraž u martu za plasman na Evropsko prvenstvo.

- Kada izgubite svog talismena, nekoga ko stalno postiže golove, nikada nije lako, ali imam potpunu veru u ovaj tim. U nedelju ćemo objaviti sve detalje povrede - dodao je Parker.

Mitrović je ubedljivo najbolji igrač Fulama ove sezone i sa 18 golova deli prvo mesto na listi strelaca Čempionšipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading