Novi transfer blizu: Iz Zvezde u Tursku?

Autor:

Sport

12.01.2020

16:32 >> 16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je nepoznato hoće li Milan Pavkov u prolećnoj sezoni nositi dres Crvene zvezde. Snažni napadač iz Begeča je krenuo na prvi deo priprema na Kipar, ali rukovodstvo crveno-belih ne bi imalo ništa protiv da realizuje transfer junaka istorijskog trijumfa nad Liverpulom.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Francuski mediji su pre nekoliko dana pisali da je Bordo pratio igre Milana Pavkova, ali da šanse za transfer nisu velike. Nedelja je vreme za nove informacije i to iz Turske. Kao potencijalni klub Milana Pavkova pominje se Gectepe.

Tim iz Izmira, trenutno na 11. mestu tamošnje Superlige, traži adekvatno pojačanje u napadu. Iz kluba je otišao Švajcarac Eron Derdijok, pa rukovodstvo kluba pokušava da popuni tu rupu.

Jedna od opcija je Milan Pavkov, ali Turci ne navode koliko je Gectepe spreman da izdvoji za obeštećenje.

Strelac sedam superligaških golova je donekle poznato ime u Turskoj. Tamošnja javnost upoznala ga je posle informacije od prošle godine da je za njegove usluge zainteresovan Trabzon.

RepublikaFoto: Starsport
Vreme za odlazak? Milan Pavkov...

Posle odlične prošle sezone i golova Liverpulu Milan Pavkov je bio na pragu dogovora sa Đangsuom. Čak je i napustio pripreme Crvene zvezde, ali je na kraju odustao od transfera, jer nije dogovorio lične uslove.

Imao je nekoliko zapaženih partija u Evropi, dao je golove Helsinkiju i Kopenhagenu, ali mu je tokom jeseni tržišna vrednost pala.

Na to su uticale i povrede, ali i neka slabija izdanja u Ligi šampiona. Mogao je Milan Pavkov da ponovi dostignuće iz sudara sa Liverpulom, ali je na meču protiv Totenhnema promašio dve odlične prilike. Posebno prvu koju je Gazaniga odbranio nogom.

Na 20 mečeva ove sezone Milan Pavkov je postigao devet golova. I upisao dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading