Srbin žarko želi u Humsku, ali...Transfer u Partizan bio dogovoren još letos, pa ga crno-beli stavili na hlađenje zbog jedne odluke!

Autor:

Sport

13.01.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Slobodan Simović je govorio o svojoj želji da obuče dres Partizana. On je jedan od kandidata da pojača defanzivnu liniju beogradskog kluba u aktuelnom prelaznom roku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će Simović konačno u Partizan?

Simović je istakao da je u kontaktu sa Savom Miloševićem bio još krajem avgusta i da je trebalo da već tada stigne u Beograd.

- Milošević nije znao da imam ugovor za još četiri meseca, pa sam mu rekao da mora da se obrati klubu. Tada je Partizan trebalo da proda Strahinju Pavlovića i da me kupi, ali je on nije prešao u Lacio, a ja sam ostao ovde- istakao je Simović.

Istakao je i da je klub iz Borisova najpre hteo da ga zadrži, ali je potom stav promenjen i zatraženo je više novca od Partizana za transfer.

- Sve se promenilo poslednjeg dana prelaznog roka, ljudi iz Partizana su dogovorili uslove sa upravom mog kluba, ali više nije bilo vremena da se završi posao- dodao je Simović.

On je proteklu polusezonu proveo van tima, a od starta 2020. godine je slobodan igrač.

- Situacija nije ista kao letos sa Partizanom... Danas pozovu, pa se četiri dana ne javljaju. Mislim da je to neozbiljno. Možda su zbunjeni jer nisam igrao u poslednje vreme... Postoji mogućnost da odem u Mađarsku...- naveo je Simović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading