Posle Pavlovića još jedna velika prodaja Partizana: Francuzi daju 15 miliona za najveći biser crno-belih!

Autor:

Sport

15.01.2020

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humskoj nikada nije bila bolja situacija, kada je reč o ponudama za fudbalere Partizana.

RepublikaFoto: partizan.rs
Veliko interesovanje za Stevanovića

Strahinja Pavlović je već prodat za čistih 10.000.000 evra plus bonuse, što je samo po sebi dovoljno crno-belima za lagodan život, ali tu nije kraj interesovanjima za crno-bele igrače i osmocifrene milionske ponude.

Naime, već se priča o bogatoj ponudi za Umara Sadika koju je Partizan odbio jer želi više, baš onoliko koliko je stiglo za dovođenje velikog bisera, Filipa Stevanovića.

Još uvek maloletni krilni napadač je zaludeo ljude iz francuske Nice koji su poslali ponudu visoku 15.000.000 evra!

Takve cifre u Humskoj su nekada bile misaona imenica i pred rukovodstvom je pravi izazov da li je prihvatiti. Ona je snazi već nekoliko dana, a jedina ‘kočnica’ je činjenica da Stevanović ne bi mogao da bude prodat dok ne napuni 18 godina.

Traži se pravi model, a načelno je u planu dogovor da se transfer ostvari ove zime, a da Filip ostane ostane na pozajmici u Humskoj sve dok ne postane punoletan (25. septembar). Bio bi to transfer koji bi oborio i ujedno postavio apsolutni rekord u srpskom fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading