Vuletić opet briljira: Beži, pi*ko, jači sam od UEFA!

Autor:

Sport

16.01.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je medved koga je briga za zimu i sneg jer ima toplo krzno! Nakon što se samo u šortsu valjao po snegu i pevao dečju pesmicu, potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić (41) glumio je i zeca dok peva dečju pesmicu. Samo mesec dana kasnije, društvenim mrežama kruži novi šokantni video na kojem vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu psuje i proziva Evropsku kuću fudbala, koja neretko uzima na zub crno-bele i izriče im drakonske kazne.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

- Beži, Petrol, pi*ko jedna! Gde je Lars? Gde je Lars - obraća se euforični Vuletić očigledno prijatelju koji ga snima dok spominje druge poznanike, a onda ga ovaj pita da li je jak.

- Jači sam od UEFA, brate - odgovorio je Vuletić.

Ovakvo ponašanje, bilo makar i u privatnoj režiji, ne priliči čelniku jednog od dva najveća srpska kluba, odnosno osobi čiji je posao da obrazuje buduće pravnike naše zemlje. Nije poznato odakle sada potreba potpredsednika crno-belih da proziva UEFA jer ona trenutno ne vodi nijedan postupak protiv kluba. S druge strane, Vuletić verovatno smatra da je jači od UEFA jer je u nekoliko navrata sa svojim pravnim timom uspeo da ublaži kaznu Partizanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading