(FOTO) Navijači izabrali tim godine: Liverpulova defanziva, dva klasična vezna i napad iz snova!

Autor:

Sport

15.01.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno su objektivni parametri fudbalskih trenera, a želje navijača nešto sasvim drugo, što se može videti i po konačnom izboru najboljeg tima za 2019. godinu po konačnim rezultatima na zvaničnom portalu UEFA.

RepublikaFoto: twitter.com/La UEFA
Ilustracija

Možemo slobodno reći da su ljubitelji fudbala širom planete pre izabrali tim snova, nego najbolji tim godine, pošto se u istoj ekipi nalazi napadačka četvrorka Mesi, Ronaldo, Levandovski i Mane.

U izboru je glasalo više od 2.000.000 ljudi, a glasanje je bilo aktuelno šest nedelja. Ono što je specifično jeste da je za ukupno sedam igrača ovo bio prvi izbor u idealan tim UEFA po izboru navijača.

Najviše glasova na poziciji golmana dobio je Alison Beker, na bekovima su se našli Trent Aleksander Arnold i Endi Robertson, dok su štoperska mesta zauzeli Matjis de Liht i Virdžil van Dajk.

Jedini klasični vezni igrači u ovom timu su Frenki de Jong i Kevin de Brujne, dok su preostala četiri igrača Leo Mesi, Kristijano Ronaldo, Robert Levandovski i Sadio Mane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading