Jedan Srbin manje u Frankfurtu!?

Autor:

Sport

15.01.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić mogao bi da napusti Frankfurt ove zime!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Joveljić

Tamošnji mediji pišu da je mladi Srbin poslednji u redu za poziciju startera u Ajntrahtu. Ispred njega su Bas Dost, Pasijensija i Andre Silva i da će mu pozicija biti dodatno ugrožena ukoliko i Brun Larsen iz Borusije stigne ove zime. 

S druge strane, Bundesliga koja se predstojećeg vikenda vraća u akciju posle zimske pauze, predstavila  je jednog igrača iz svakog od 18 klubova koji bi mogli da naprave "bum" u prolećnom delu sezone.

Među tim imenima je Dejan Joveljić, za koga zvanični sajta šampionata Nemačke smatra da bi mogao da igrački "eksplodira".

- Spski napadač, nekada fudbaler Crvene zvezde, neubedljivo je započeo karjeru u Frankfurtu... Zvuči vam poznato? Luka Jović je postigao samo jedan gol u prvih sedam bundesligaških mečeva u dresu Ajntrahta. Na kraju je prvu sezonu završio sa osam golova na 22 meča, da bi u drugoj sezoni eksplodirao sa 17 golova, što je na kraju rezultiralo prelaskom u Real Madrid - navodi se na sajtu Bundeslige.

RepublikaFoto: Starsport
U dresu Crvene zvezde upisao je 28 utakmica i 14 pogodaka

Dejan Joveljić ima 20 godina i u prvom delu Bundeslige odigrao je samo četiri meča za Ajntraht, bez postignutog gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading