Deki Stanković stavio veto na još jedan transfer: Vezista ostaje na Marakani!

Autor:

Sport

16.01.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezervista Crvene zvezde Veljko Simić najverovatnije će i na proleće igrati u redovima srpskog šampiona, pošto su crveno-beli ove zime odbili ponudu iz Poljske za njihovog nekadašnjeg omladinca.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i pomoćnici

Prema poslednjim informacijama sa Kipra Dejan Stanković je izuzetno zadovoljan onim što je u dosadašnjem toku priprema pokazao Simić. 

Čak je i upravi kluba negde otvoreno rekao da će, kako sada stvari stoje, ozbiljno računati na momka koji je jesenas na 16 mečeva postigao šest golova (od toga četiri protiv Trepče) i upisao dve asistencije.

Naravno, konačan sud doneće prijateljske utakmice u Antaliji, ali je Dejan Stanković već nagovestio da će posle desetodnevnog rada na Kipru napraviti prvu „seču“ i smanjiti igrački kadar.

Poslednje informacije kažu da će Veljko Simić gotovo sigurno biti u avionu za tursko letovalište i da će se tamo boriti za status.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić

Upravo zbog Stankovićevog stava Crvena zvezda je tokom srede odbila ponudu za Veljka Simića iz Poljske. Jedan od tamošnjih klubova bio je spreman da za obeštećenje plati do milion evra, ali je sa Marakane brzo stigao negativan odgovor.

Sa finansijske strane bila je to više nego dobra ponuda, jer 300.000 evra plaćeni Simić u poslednjih godinu dana nije imao status standardnog igrača.

Crveno-beli bi do samo pre nekoliko dana bili zadovoljni mnogo manjim obeštećenjem. Međutim, stvari su se promenile. Posle Turske mnogo toga biće jasnije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading