Vazura otišao u Italiju da dogovori najveći transfer u istoriji Partizana!

Autor: Mozzartsport

Sport

17.01.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih Savo Milošević je rekao da bi ponuda od 15 miliona zadovoljila njegove apetite za Umara Sadika, pričalo se da će katarski klubovi možda biti i spremni da isprate tu cifru, ali niko nije očekivao da će zagristi italijanski velikan.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma i Umar Sadik

Prema saznanjima Mozzart Sporta klub iz Humske ima na stolu ponudu za najboljeg strelca tima u vrednosti od 12.000.000 evra. Nije u pitanju Azija, već je pomenutu cifru u dom Partizana poslao jedan od najvećih italijanskih klubova i redovni učesnik Lige šampiona Napoli.

Partizan je Romi već platio 100.000 evra za jednogodišnju pozajmicu strelca 16 ovojesenjih golova, uz dogovor da crno-beli do juna mogu da ispoštuju klauzulu vrednu 1.6 miliona evra kako bi Sadikov ugovor otkupili od Rome.

Međutim, vrlo složene birokratske tačke dogovora između Partizana i Rome predstavljaju jednu od najvećih prepreka u potencijalnom Sadikovom transferu u Napoli. Naime, Roma je pribegla sličnoj "finti" kao kada je Crvena zvezda prodavala Radonjića u leto 2018. godine. Tada je sportski direktor Monći tražio da rimski klub dobije dva miliona evra, bez obzira na obeštećenje koje će pripasti crveno-belima.

Situacija se sada ponavlja, s tim što Roma zahteva da joj se od pomenutih 12 miliona, koliko je Napoli spreman da da, isplati pet. Vrlo zamršena situacija, ne toliko neuobičajena kada poslujete sa italijanskim klubovima…

Da li zbog potencijalnog transfera Sadika u Napulj, ili dogovora sa Romom, tek generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je juče boravio u Italiji. To je samo pojačalo sumnje da se u Humskoj priprema jedan od najvećih transfera u novijoj istoriji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading