(VIDEO) Marković: Zadovoljan sam svime osim povredom, video sam se sa Dijarom

Autor:

Sport

18.01.2020

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Lazar Marković govorio je za klupski kanal na pripremama u Turskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Nada se da će drugi deo sezone proći bez povreda

Bivši napadač Benfike i Liverpula, koji se letos vratio u Partizan posle isteka ugovora sa velikanom sa Enfilda, ponovo je u Beleku sa "crno-belima" kao 2012. godine.

- Slično je kao što je bilo 2012. godine, s tim da su sada drugi igrači - rekao je Marković, koji je u karijeri bio član i turskog Fenerbahčea.

- Istanbul je sličan Beogradu, a turski narod sličan nama - dodao je on.

Markovića su u prvom delu sezone mučile povrede, zbog čega je dobar deo propustio.

- Zadovoljan sam prvim delom sezone, osim što sam zbog povrede propustio veći deo. Sve je u redu, igramo dobro, kvalitetan je tim... Drago mi je i da se vratio Igor Duljaj, od njega može mnogo da se nauči.

U hotel gde su smešteni igrači Partizana svratio je i nekada istaknuti napadač Lamin Dijara, od nedavno u igračkoj penziji i živi baš u Antaliji.

- Kada sam ušao u prvi tim bio je tu, stalno smo bili na vezi. Čak i kad sam bio u Portugalu, Engleskoj... I dalje smo ostali u kontaktu, super smo i dan danas. Drago mi je što smo se videli ovde - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading